welkom!

 

Even voorstellen
Mijn naam is Laura Vermeulen en ik ben moeder van 2 prachtige hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen. In het verleden ben ik werkzaam geweest als e-businessconsultant. Gedurende mijn loopbaan liep ik voortdurend tegen mezelf aan; is dit nu echt wat ik wil? Na lang denken en voelen kwam ik tot de conclusie dat ik beter tot mijn recht zal komen wanneer ik ga werken met mensen. Ik heb de behoefte om mensen te helpen door middel van open en praktisch contact en niet vanuit een grote organisatie.

Omscholen
Daarom heb ik in 2008 besloten me om te laten scholen tot opvoedcoach. Deze opleiding voelde gelijk goed: het gaat om het coachen / begeleiden van ouders en hun opvoedvraagstukken. Veel hulpverlening in dit gebied is gevoed op basis van protocollen; zo moet uw kind zijn en zo moet u ermee omgaan. De opleiding die ik gevolgd heb is juist bedoeld om te kijken naar de persoonlijke situatie, kijken naar de kwaliteiten die de ouders hebben en wat past binnen hun gezin ( zowel praktisch, emotioneel als organisatorisch). Dit spreekt me aan, juist omdat ieder gezin uniek is, ieder gezin zijn eigen normen en waarden heeft, ieder kind en ouder een eigen ontwikkelingspad heeft en dat niet in bepaalde hokjes geduwd kan worden.

Moeder
Inmiddels is mijn oudste dochter geboren, een kindje met veel gebruiksaanwijzigingen. Typische huilbaby die heel gevoelig reageert op allerlei prikkels. Gezien mijn thuissituatie en de behoefte om me verder te ontwikkelen ben ik een thuisstudie praktische ontwikkelingspyschologie gaan volgen. Dit om me verder te verdiepen in de ontwikkelingen van een kind.

In de tussentijd heb ik met een aantal ouders en cliënten gewerkt met als doel langzaam mijn praktijk op te bouwen. Het lot bepaalde anders. Een hele zware bevalling van mijn jongste zoon zorgde ervoor dat ik langdurig moest herstellen. In deze tijd werd me duidelijk dat ook mijn jongste zoon heel gevoelig is voor prikkels. Getriggerd door mijn prachtige, unieke kinderen en mijn behoefte om verder te leren ben ik begonnen aan de opleiding tot nieuwetijdskindercoach. Een opleiding voor het werken met ouders en kinderen die hoogsensitief / paranormaal begaafd zijn. Een cadeau voor mezelf! De verdieping tot Energetische Kindertherapeut heb ik in het voorjaar van 2015 mogen afronden.

Mijn opleidingen, ervaringen als ouder en mijn werkervaringen maken dat ik een hele praktische en open coach ben voor ouders en hun kinderen. 

Opleiding / cursussen:

2009 – Post-HBO: Opvoedcoach bij BGL & Partners - SNRO geaccrediteerd
2010 - Ontwikkelingspsychologie bij CIVAS
2013 – Post-HBO:  Nieuwetijdskindercoach - SNRO, KTNO, LVNG, VBAG en BATC geaccrediteerd
2014 / 2015 – Post-HBO: Energetische kindertherapeut  - SNRO, KTNO, LVNG, VBAG en BATC geaccrediteerd

 
E-mailen
Bellen
Map
Info