Samenwerking

Iedere coach en begeleider heeft andere sterke punten, kennis en ervaringen die hij/zij meebrengt. Door krachten te bundelen kunnen deze punten verbreed en versterkt worden; precies wat het doel is van de samenwerkingsverbanden die ik ben aangegaan met andere coaches. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen pad in zijn of haar ontwikkeling; er zijn geen kant en klare oplossingen. 

Als persoon en coach ben ik integer en oprecht; deze eigenschappen vind ik terug in de coaches waarmee ik samenwerk. Door de samenwerking kunnen we een breed aanbod aanbieden voor de kinderen en hun ouders die dat op hun pad nodig hebben. 


Dankema Plusklas - HB-Kidsgroepen


Duo-Coaching

 
De HB-kids groepen van Dankema focust zich op de intrinsieke motivatie,  peercontacten, het feit dat leren leuk kan zijn, op welke manieren kan ik leren en welke manier past bij het kind. Creativiteit hebben wij hoog in het vaandel staan; ook eigen inbreng kunnen wij heel erg waarderen. Ieder kind is uniek en mag zichzelf laten zien zoals hij/zij is.
We werken in groepjes van 8 kinderen met 2 begeleiders, zo krijgt ieder kind de aandacht dat het nodig heeft.

Lees meer


Anders leren
Samen met Duo-Coaching werken we met een pony aan anders leren. Gelukkig kan je ook anders leren met onze paarden. Zij zorgen ervoor dat de lesstof inzichtelijker wordt. Hierdoor worden de resultaten beter, groeit het zelfvertrouwen én het is nog leuk ook! Lees meer


DUO en groepsbegeleiding
Vandaag de dag zijn er helaas kinderen die niet gedijen in het huidige onderwijssysteem. Zij kunnen maar deels of helemaal niet naar school. Juist voor deze kinderen biedt Duo-coaching i.s.m. Newkidstoday groepsbegeleiding aan onder schooltijd. Kinderen kunnen onder schooltijd werken aan hun eigen hulpvraag en ontwikkelingsdoelen. Lees meer

 
E-mailen
Bellen
Map
Info