Kindercoaching

De locatie van de coaching is bij de praktijk in Huissen. We starten met een intakegesprek. Bij het intake gesprek ga ik met jullie als ouders ( en eventueel het kind afhankelijk van de leeftijd) om tafel om te bespreken waar jullie hulp bij wensen en waar het kind hulp bij nodig heeft. Samen bepalen we het doel waar naar toe gewerkt gaat worden. Daarna ga ik met het kind werken.

Dit kan op heel veel verschillende manieren; denk aan tekenen, spelen, oefeningen in de ruimte, meditaties,visualisaties, helende verhalen, bewegen.. alles is gericht op het kind, de belevingswereld van het kind en VOELEN.  Daarnaast kan een energetische behandeling of een massage met speciale oliën/ bloesems een kind op een veilige en snelle manier ondersteunen.

Het allerbelangrijkste is dat kinderen zich op hun gemak voelen en zich veilig voelen om deze stapjes te maken om weer terug te kunnen naar hun eigen identiteit en intuïtie. 

Naar de kern van het probleem
De begeleiding is gericht op het als het ware afpellen van diverse beschermingslagen; een ui die afgepeld wordt. Het doel is steeds dieper bij de kern te komen zodat het kind echt bij de kern geholpen wordt. Juist deze hooggevoelige kinderen hebben dit nodig; ze hebben zoveel beschermingsmechanismen ingezet dat ze niet meer zichzelf zijn. Op gezette momenten geef ik terugkoppeling tijdens een oudergesprek over hoe het gaat en wat u als ouder eventueel nog zou kunnen doen.  

U weet niet wat er aan de hand is maar het klopt niet volgens uw gevoel?
Ik heb veel ervaring als medium.  Ik kan dingen aanvoelen, weten en contact maken met anderen. Hierdoor ben ik in staat om in te voelen op het kind en dit terug te geven aan ouders. Dit lijkt heel eng en zweverig; ik heb legio ouders en kinderen geholpen die hetzelfde dachten maar hun mening hebben bijgesteld. 

Op afstand
Doordat dit op afstand kan, is dit ook erg geschikt voor  kinderen, je hoeft een kind niet te belasten maar door de antwoorden, readen en healen kan het kind vaak al direct vooruit en weet de ouder hoe zij/hij het kind kan ondersteunen. Vaak wordt dit ondersteund door een op maat gemaakt olie of bloesemremedie. Juist deze kinderen kunnen heel goed aangeven wat ze nodig hebben; intuïtief geven ze dit al aan. 

Wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact op, ik sta u graag te woord.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info