FLUISTERSESSIES

Tijdens een fluistersessie ga ik in gesprek met de volwassene aan tafel en aan de hand van een foto kan er ingevoeld worden op de energie van de persoon op de foto. Door deze energie te lezen, kan de persoon op de foto mij als het ware influisteren wat er speelt.

Voor wie?
Kinderen:
Sommige kinderen zijn te jong om te benoemen wat er speelt. Daarnaast komt het geregeld voor dat kinderen al veel soorten therapie en begeleiding hebben gehad en kan het te belastend zijn om weer ergens naar toe te ‘moeten’. Doordat jij als ouder en ik samen in gesprek zijn en ik ondertussen invoel op de foto, kun je antwoorden op vragen krijgen die spelen bij het kind zonder dat het kind belast wordt. Het enige wat er nodig is, is een foto van het kind. Ik vraag altijd op afstand toestemming aan het kind of ik zijn energie mag lezen.

Volwassenen:
Ook bij volwassenen kan het zijn dat er zaken spelen die moeilijk in gesprek boven water komen. Dit kan zijn omdat er weinig contact is met de persoon of dat de persoon wellicht overleden is. Soms is het heel prettig om antwoord te krijgen op vragen om zo bepaalde stukken te kunnen verwerken en verder te kunnen gaan.

Online
Omdat fluistersessies gebruik maken van energie kunnen deze sessies ook heel goed online plaatsvinden via bijvoorbeeld Skype of Zoom. Het enige wat er nodig is, is een foto en bij voorkeur de voornaam van de persoon.

Let op: medische zaken kunnen niet uitgevraagd worden.

Contact
Praktijk Newkidstoday begeleidt jou en/of jouw kind op reis naar het zelfbewustzijn. Aan de hand van psycho-educatie, meditatie, gevoels- en energie oefeningen alsook praktische handvaten wordt er gewerkt aan een veilige basis. Op het moment dat de basis van iemand stevig is, er is contact met de innerlijke stem en bewustwording van gevoelens en gedrag, dan kan de reis naar groei beginnen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.
Telefoon nummer: 06-41395751
Email: info@newkidstoday.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info