Samenwerking

Iedere coach en begeleider heeft andere sterke punten, kennis en ervaringen die hij/zij meebrengt. Door krachten te bundelen kunnen deze punten verbreed en versterkt worden; precies wat het doel is van de samenwerkingsverbanden die ik ben aangegaan met andere coaches. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen pad in zijn of haar ontwikkeling; er zijn geen kant en klare oplossingen. 

Als persoon en coach ben ik integer en oprecht; deze eigenschappen vind ik terug in de coaches waarmee ik samenwerk. Door de samenwerking kunnen we een breed aanbod aanbieden voor de kinderen en hun ouders die dat op hun pad nodig hebben. 


Het Huis voor Talentontwikkeling
In het Huis voor Talentontwikkeling werken negen professionals met een schat aan ervaring op het gebied van (vermoedelijke) hoogbegaafdheid . Zij hebben deze ervaring zowel privé als op  het professionele vlak opgedaan en zetten deze deskundigheid dagelijks in om de talenten van hoogbegaafden en hoog- sensitieven. zichtbaar te maken. Leeftijd speelt geen rol ! De ontwikkeling van talent is altijd mogelijk  en voor iedere leeftijd is er aanbod. Wat ons bindt is de passie voor het welzijn van hoogbegaafden en hoogsensitieven, de kunst om de ander echt te zien en te geloven in samenwerking waarin we elkaar scherp houden en van elkaar leren.

Ga naar de website van het www.huisvoortalentontwikkeling.nl

Duocoaching
Samen met Duo-Coaching werkt praktijk Newkidstoday met een pony aan anders leren. Met paarden en pony's wordt er een andere dimensie gegeven aan leren; juist doordat je op een andere manier in beweging bent en in contact met de pony, zal je op een andere manier gaan leren. De pony's spiegelen het gedrag, ze kunnen heel goed luisteren en als coaches begeleiden we de kinderen hoe ze op een andere manier kunnen leren. Hierdoor worden de resultaten beter, groeit het zelfvertrouwen én het is nog leuk ook!

Contact
Voor meer informatie over anders leren met een pony kunt u contact opnemen.
Telefoon nummer: 06-41395751
Email: info@newkidstoday.nl


E-mailen
Bellen
Map
Info