Even voorstellen

Mijn naam is Laura Vermeulen en ik ben moeder van 2 prachtige hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen. In 2008 ben ik begonnen met een opleiding tot  opvoedcoach. Deze opleiding voelde gelijk goed: het gaat om het coachen / begeleiden van ouders en hun opvoedvraagstukken. Veel hulpverlening in dit gebied is gevoed op basis van protocollen; zo moet uw kind zijn en zo moet u ermee omgaan. De opleiding die ik gevolgd heb is juist bedoeld om te kijken naar de persoonlijke situatie, kijken naar de kwaliteiten die de ouders hebben en wat past binnen hun gezin ( zowel praktisch, emotioneel als organisatorisch).  

Moeder
Inmiddels is mijn oudste dochter geboren, een kindje met veel gebruiksaanwijzigingen. Typische huilbaby die heel gevoelig reageert op allerlei prikkels.
 

In de tussentijd heb ik met een aantal ouders en cliënten gewerkt met als doel langzaam mijn praktijk op te bouwen. Het lot bepaalde anders. Een hele zware bevalling van mijn jongste zoon zorgde ervoor dat ik langdurig moest herstellen. In deze tijd werd me duidelijk dat ook mijn jongste zoon heel gevoelig is voor prikkels. Getriggerd door mijn prachtige, unieke hoogbegaafde kinderen en mijn behoefte om verder te leren ben ik begonnen aan de opleiding tot nieuwetijdskindercoach. Een opleiding voor het werken met ouders en kinderen die hoogsensitief / paranormaal begaafd zijn. Een cadeau voor mezelf! De verdieping tot Energetische Kindertherapeut heb ik in het voorjaar van 2015 mogen afronden.

Om juist de koppeling te kunnen maken tussen het energetische werken en de theoretische onderbouwing vanuit de psychologie ben ik nu bezig met een Master Toegepaste Psychologie.

Mijn opleidingen, ervaringen als ouder en mijn werkervaringen maken dat ik een hele praktische en open coach ben voor ouders en hun kinderen. 

Opleiding 

2009 - Post-HBO 

Opvoedcoach bij BGL & Partners - SNRO geaccrediteerd

2010

Ontwikkelingspsychologie bij CIVAS

2013 - Post-HBO

Nieuwetijdskindercoach - SNRO, KTNO, LVNG, VBAG en BARC geaccrediteerd

2014/2015 -Post-HBO

Energetisch kindertherapeut - SNRO, KTNO, LVNG, VBAG en BARC geaccrediteerd

2020

HB-Professional bij HB-Centrum

2020 - Heden

Master Toegepaste Psychologie, kinder- en jeugdpsychologie


 
E-mailen
Bellen
Map
Info