Online coaching en begeleiding

Mijn begeleiding en coaching leent zich heel goed om dit online via Skype, beeldbellen of een ander medium uit te voeren. Ik werk intuïtief, dit betekent dat ik door het invoelen (readen) en het werken met energie (healen) dit heel eenvoudig op afstand kan doen. Ideaal in deze tijd waarin fysieke afstand een belangrijk punt is of wanneer u om een of andere reden niet de deur uit kunt. 

Ook voor vragen betreffende uw kinderen
Dit werkt ook voor vragen en begeleiding bij uw kinderen. Het voordeel hiervan is dat het kind niet fysiek naar de praktijk hoeft te komen. Het kind kan in zijn/haar vertrouwde omgeving blijven en toch kunt u ontdekken wat er nodig is om uw kind te helpen. 
Het enige wat ik nodig heb is een recente foto van uw kind en zijn of haar voornaam en een kleine beschrijving van wat er precies speelt en waar u begeleiding bij zou wensen. 

Hoe maakt u een afspraak?
U wilt een afspraak maken of vragen stellen over ouder of volwassenene begeleiding? Dan kunt u een mail sturen of bellen naar 06-41395751. In overleg plannen we dan een afspraak in. Afspraken duren gemiddeld anderhalf uur. 


E-mailen
Bellen
Map
Info